Διεύθυνση επικοινωνίας

Στείλτε τα σχόλιά σας και ότι άλλο σχετικό στη διεύθυνση: gas.chalkidonas@gmail.com

Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017

Ανακοίνωση - Διαμαρτυρία


Χαλκηδόνα, 6 Φεβρουαρίου 2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ

Με αφορμή τα όσα συνέβησαν στο τελευταίο παιχνίδι του Συλλόγου μας στην έδρα του Α.Ο.Κ. Ίκαροι Σερρών την Κυριακή 5/2/2017 στα πλαίσια της 15ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης Γ’ Εθνικής Ανδρών θα θέλαμε να ενημερώσουμε κάθε ενδιαφερόμενο είτε υπεύθυνο είτε απλό φίλαθλο για τα γεγονότα που έλαβαν χώρα:

  • Από το πρώτο λεπτό του αγώνα αναίτια ο προπονητής της γηπεδούχου ομάδας κ. Ποριόπουλος έβριζε αισχρά τους αθλητές της ομάδας μας.
  • Ο έφορος της γηπεδούχου ομάδας που καθόταν στον πάγκο της, στο τέλος του ημιχρόνου, αναίτια έβρισε τους παράγοντες και τους αθλητές της ομάδας μας με άσχημο τρόπο. Όταν ο μάνατζερ της ομάδας μας του είπε τι πράγματα είναι αυτά τότε ζήτησε συγνώμη και ανέφερε ότι δεν θα το επαναλάβει.
  • Στο ημίχρονο του αγώνα και αφού η ομάδα μας ήταν μέσα στα αποδυτήρια κάποιος από τους περιφερόμενους στους χώρους των αποδυτηρίων και ο οποίος μας συστήθηκε σαν πρόεδρος της γηπεδούχου ομάδας (τελικά μάθαμε ότι ήταν ο αντιπρόεδρος της ομάδας κ. Παναγιώτου) μας είπε σε άψογα ελληνικά “Γ@αμώ τις μάνες σας. Σας γ@μ@με”. Όταν του ζητήσαμε τον λόγο εφόσον δεν προκαλέσαμε κανέναν τότε χτύπησε τον πατέρα του Πρόεδρου της ομάδας μας επικουρούμενος από το προπονητή των ακαδημιών των Σερρών κ. Σπανό (ωραίο ήθος διδάσκει στους νεαρούς αθλητές) που έσπρωχνε και χτυπούσε τα μέλη της αποστολής της ομάδας μας.
  • Σε έναν αγώνα με 600 φιλάθλους δεν υπήρχε καμία αστυνομική δύναμη και όταν ζητήσαμε, μετά από τηλεφωνική κλήση μας στο 100 να έρθει αστυνομική δύναμη λόγω επεισοδίων, έστειλαν δύο άτομα, και όταν τους ζητήθηκε να έρθουν μέσα στο γήπεδο διότι υπάρχουν επεισόδια, αυτοί μας ανέφεραν πως δεν είναι αρμοδιότητά τους και βολεύτηκαν στο κυλικείο του γηπέδου, προφανώς λόγω κούρασης. Οι κλήσεις μας προς το 100 για ενίσχυση της δύναμης επαναλήφθηκαν και μόνο μετά την έβδομη κλήση μας προσήλθε ο Αστυνόμος του Τμήματος Σερρών και μόνο τότε μπήκε μια τάξη και δεν συνεχίστηκαν τα προβλήματα.
  • Την αποστολή της ομάδας μας συνόδευαν και οι σύζυγοι των αθλητών και των μελών του διοικητικού συμβουλίου, οι οποίες φυσικά έτυχαν της άψογης φιλοξενίας των γηπεδούχων “φιλάθλων” καθώς 10-15 ανθρωποειδή τις έβριζαν με αποτέλεσμα να αναγκαστεί η αστυνομία για να τις προστατέψει να τις μεταφέρει στο ημίχρονο του αγώνα δίπλα από τον πάγκο της ομάδας μας.
  • Θυμίζουμε επίσης τις δηλώσεις του προπονητή της ομάδας των Σερρών, που παραχώρησε στο τέλος του αγώνα του πρώτου γύρου στην έδρα μας, κατά τον οποίο η ομάδα μας ηττήθηκε 56-58, για την άψογη φιλοξενία και ανταπόδοσή της στο δεύτερο γύρο. Τόση υποκρισία; Εκτός και αν οι Ίκαροι Σερρών φιλοξενία και ανταπόδοσή της θεωρούν, σύμφωνα με τις αξίες τους, τις βρισιές, τα χτυπήματα, τους τραμπουκισμούς και τις λεκτικές επιθέσεις σε γυναίκες.
  • Από τους λίγους διασωθέντες, οφείλουμε να το αναφέρουμε, ήταν ο πρόεδρος της ομάδας των Σερρών κ. Αθανασιάδης Άρης, που προς τιμή του προσπάθησε να βοηθήσει την αποστολή της ομάδας μας.
  • Τέλος σεβόμενοι τον εαυτό μας και τις προσπάθειες που κάνουμε για υγιή αθλητισμό θέλουμε να κάνουμε μια αναφορά στο διαιτητικό δίδυμο του αγώνα που με τις αποφάσεις τους και τα σφυρίγματα τους επηρέασαν το τελικό αποτέλεσμα.
ΓΙΑ ΤΟΝ Γ.Α.Σ. ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ
ΤΟ Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου